Trenger du hjelp?

Dyrisk søt minihøyttaler

Fra kr 259
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Passer i enhver lomme og sprer glede med sin gode lyd såvel som det søte utseendet! Enhver mobileier trenger den søte minihøyttaleren formet som et dyr og som søtt designobjekt! Lytt til musikk trådløst hvor som helst via Bluetooth-tilkobling og bruk den som utløser til kameraet – super gaveidé som garantert blir godt likt!

* Påkrevd felt

kr 259

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sjelden har mottakeren så store øyne som når han åpner denne gaven! Den søte minihøyttaleren for smarttelefoner i seks forskjellige dyrevarianter er supermorsom. Runde, små og passer hendig i lommen, overrasker med god lyd og er superfleksible og enkle å bruke takket være Bluetooth-tilkoblingen. Med et bredt utvalg av dyrevarianter (fra enhjørning til rev og katt) kan eieren av mobiltelefonen finne sitt yndlingsdyr.

Som en ekstra bonus kan den også brukes som utløser for telefonkameraet! Selv på farten kan du høre på musikk med god lyd og nyte selskapet av dette «kjæledyret» med trillrunde øyne. Med denne gaven treffer du alle som har et hjerte for kule gadgets og uvanlige design. Teknikk som engasjerer – sjelden har en gave engasjert så mye som denne originale gaveidéen!

Detaljinformasjon

Dyrisk søt minihøyttaler

  • Varianter: ugle, katt, enhjørning, rev, gris og hund
  • Medfølger: en minihøyttaler for smarttelefon
  • Egenskaper: trådløs tilkobling takket være Bluetooth
  • Liten og bærbar
  • Utgang: 2W innebygd mikrofonsett
  • Ved å trykke på strømknappen kan høyttaleren også brukes som fjernutløser for telefonkameraet

Produktomtaler

Write a review
2020-09-22T02:12:12+00:00