Trenger du hjelp?

Egenprodusert familiekokebok

kr 389
Incl. VAT
- +
En gave til familien som elsker å lage mat! Denne personlige, egenproduserte kokeboken vil gjøre kokkeleringen enda morsommere, og man trenger ikke være Jamie Oliver for å få det til. Flott gave til enhver anledning!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

I løpet av livet kommer man ofte over gode oppskrifter som man gjerne ønsker å oppbevare til en senere anledning. Noen ganger kan det være det lille ekstra som gjør at en matrett går fra god til fantastisk. Kanskje man bruker en oppskrift fra nettet, men tilsetter litt ekstra ingredienser? Da ønsker man å huske dette til neste gang, og hva er vel da bedre til dette formålet enn en personlig kokebok?

Med denne kokeboken får du plass til over 80 oppskrifter. Her er det rom for bestemors boller, pappas kjøttgryte og lillebrors scones – og alt kan dekoreres med personlige tegninger, beskjeder eller klistremerker. Det eneste som setter grensene er jo som kjent fantasien!

Som gave gjør denne kokeboken seg ypperlig. Gi den til en hobbykokk, en kokk eller en nybegynner, det spiller ingen rolle hvor god man er så lenge man har et ønske om å lære!

Detaljinformasjon

Egenprodusert familiekokebok

  • størrelse: 16 x 22 x 3 cm
  • plass til over 80 oppskrifter
  • språk: engelsk

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T12:06:57+00:00