Trenger du hjelp?

Egg-tidtaker – pingvin

kr 59
Incl. VAT
- +
En nydelig, liten hjelper for kjøkkenet! Egg-tidtakeren formet som en pingvin hjelper deg med å holde tiden når du baker og lager mat. Perfekt gave for alle hobbykokker!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Har du denne pingvinformede egg-tidtakeren i ditt eie, kommer du aldri mer til å brenne bollene eller la spagettien koke langt forbi ”al dente”. Denne stoppeklokken kan telle ned fra 1 til 60 minutter, og er dermed det perfekte hjelpemiddelet for deg som kanskje har en tendens til å glemme tiden både når du koker egg og når teen skal trekke. Den nette størrelsen på 6 x 6 x 13 cm gjør at pingvinen finner sin plass hvor som helst, og det søte designet gjør at man får lyst til å plassere den et sted hvor den vises.

Som gave fungerer pingvinen i alle sammenhenger ettersom de fleste av oss kan kjenne oss godt igjen i hvordan det er å glemme tiden når man lager mat. Supersøt gave i forbindelse med innflytning eller bursdag, eller bare som en liten oppmerksomhet til noen du er glad i. Også en super idé til et barn som kan bruke pingvinen til å passe tiden under tannpuss!

Detaljinformasjon

Egg-tidtakeren "Pingvin"

  • størrelse: 6 x 6 x 13 cm
  • materiale: ABS-kunststoff, stål
  • designer: Jan Habraken

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T10:35:36+00:00