Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Egg-tidtaker – pingvin

kr 59
Incl. VAT
- +
En nydelig, liten hjelper for kjøkkenet! Egg-tidtakeren formet som en pingvin hjelper deg med å holde tiden når du baker og lager mat. Perfekt gave for alle hobbykokker!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Har du denne pingvinformede egg-tidtakeren i ditt eie, kommer du aldri mer til å brenne bollene eller la spagettien koke langt forbi ”al dente”. Denne stoppeklokken kan telle ned fra 1 til 60 minutter, og er dermed det perfekte hjelpemiddelet for deg som kanskje har en tendens til å glemme tiden både når du koker egg og når teen skal trekke. Den nette størrelsen på 6 x 6 x 13 cm gjør at pingvinen finner sin plass hvor som helst, og det søte designet gjør at man får lyst til å plassere den et sted hvor den vises.

Som gave fungerer pingvinen i alle sammenhenger ettersom de fleste av oss kan kjenne oss godt igjen i hvordan det er å glemme tiden når man lager mat. Supersøt gave i forbindelse med innflytning eller bursdag, eller bare som en liten oppmerksomhet til noen du er glad i. Også en super idé til et barn som kan bruke pingvinen til å passe tiden under tannpuss!

Detaljinformasjon

Egg-tidtakeren "Pingvin"

  • størrelse: 6 x 6 x 13 cm
  • materiale: ABS-kunststoff, stål
  • designer: Jan Habraken

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-15T21:36:04+00:00