Trenger du hjelp?

Eggform "Golfball"

kr 129
Incl. VAT
- +
Se – runde egg, og i form av en golfball! Eggform "Golfball" får ikke bare buffeten til å se bedre ut, den vekker også nysgjerrigheten. Du lurer kanskje på hvordan vi får eggene fra oval til rund form? Du tenker kanskje at vi bruker en spesiell type kylling, men det gjør vi altså ikke! Vi forteller deg hvordan vi får det til lenger ned.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Denne gaveidéen er spesielt bra til alle som liker golf – men også til alle andre som liker egg i form av golfballer. Er det magi som er i spill? Jepp. I dette tilfellet kalles magien "eggform", og fungerer på følgende måte: Plasser eggene som vanlig i kokende vann og skrell de etterpå. Så har golfball-eggformens time kommer. Legg egget i eggformen og legg den ned i kaldt vann i 10 minutter – og voilá, du har en golfball fylt med næring!

Med det runde egget kan du få litt variasjon i matboksen, middagen og koldtbordet. Kanskje blir maten litt mer fristende med runde, i stedet for ovale, egg? Det er ikke bare golfere som kommer til å bli imponert av denne gaveidéen!

Detaljinformasjon

Eggform "Golfball"

  • Brukerveiledning: Kok egget, skrell det, legg det i formen i kaldt vann i 10 minutter
  • Materiale: Plast
  • Størrelse: 6,8 x 7,4 x 5,2 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-09-21T17:56:32+00:00