Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Eggform "kylling"

kr 105
Incl. VAT
- +
Ikke vent til påske, det er alltid kylling-sesong! Den uslåelige originale ideen av å forme et egg som en kylling med en kylling-formet eggform vil garantert sette et smil på fjeset til frokostelskere med humoristisk sans. Kyllingføtter er også inkludert (to par)! Hemmeligheten bak å gjøre et egg til en kylling? Plasser det varme frokostegget i formen etter å ha kokt egget, mens det fortsatt er varmt, og lukk formen.Legg så formen i kaldt vann og la den ligge der noen minutter så former egget seg selv til en kul kylling. Så kan du åpne eggformen, sette eggekyllingen på de medfølgende kyllingføttene og vent på de imponerte reaksjonene! Samme om det er som fingermat til fest, påskefrokosten eller helgefrokosten løfter denne «kyllingen» stemningen og er definitivt noe helt unikt. Super gaveide!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det må være en magisk finger med i spillet! Eggformen «kylling» transformerer et vanlig, eggeformet egg til en søt kylling på gule kyllingføtter. Til påskefrokosten, som fingermat på en fest eller som en original variant på frokostbordet, alle med sans for vittige ideer på matbordet kommer til å elske denne gaven – nydelig liten gave!

Detaljinformasjon

Eggform "kylling"

  • Mål: 7,6 x 6,3 x 5 cm
  • To kyllingføtter som festes til egget medfølger
  • Laget i matvaregodkjent polypropylen
  • Enkel i bruk

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-19T20:13:37+00:00