Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Eggkoker for mikrobølgeovn – "Kylling"

kr 59
Incl. VAT
- +
Ønsker du et egg til frokost, mens du ikke orker å styre med vannkoking og ventetid? Nå kan du tilberede egget ditt i rekordfart med denne morsomme mikrobølge-kyllingen! Et praktisk redskap for late dager, og som ser pen ut på kjøkkenbenken. En perfekt gave til alle single, eller til de som ønsker en påske-frokost hver eneste morgen!
This gift is popular! Only 1 item left

Beskrivelse

Gakk, gakk, gakk: Hva er vel en frokost uten en smakfull kylling, og med denne praktiske "kyllingen" rekker du å koke deg egg før du løper avgårde til jobben, skolen eller forelesningen. Alt du trenger å gjøre er å putte den i mikrobølgeovnen, og egget er klart på et øyeblikk. Vanligvis må man fylle vann i kjelen, skru på stekeplata, og vente, vente, vente, før man forsiktig legger egget nedi vannet, for deretter å vente, vente, vente ... Med denne morsomme kyllingen gjør du prosessen mye raskere og enklere: Bare fyll vann i beholderen, tilpass egget og legg det i mikrobølgeovnen – og før du vet ordet av det, er frokosten klar!

Avhengig av eggets størrelse samt mikrobølgeovnen, kan man velge mellom rennende, medium eller hardkokt egg på få minutter. Lag en fantastisk frokost eller brunch til alle egg-elskere med denne geniale eggekokeren. En flott gave som bør finnes på ethvert kjøkken!

Detaljinformasjon

Eggkoker for mikrobølgeovn – "Kylling"

  • Leveringsomfang: en eggekoker( CE-godkjent)
  • Egenskaper: formet som en kylling, og med plass til 1 stk. kylling-egg
  • Merk: Ikke egnet for barn under 3 år! Små deler!
  • Leveres med tysk bruksanvisning, og PVC-boks
  • Materiale: plast, aluminiuminnlegg. Ikke bruk kjemiske rengjøringsmidler
  • Farge: hvit, oransje, rød
  • Størrelse: cirka 13 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-26T21:39:48+00:00