Trenger du hjelp?

Eksklusiv adventsstake

kr 785
Incl. VAT
- +
Denne høykvalitative adventsstaken laget i sølvbelagt zink og stål er perfekt for samlingene i julehøytiden. I elegant og tidløst design understreker dette dekorelementet atmosfæren i en herlig feiring.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Lysene skinner forsiktig og koselig mot denne adventsstaken, dekorasjonen på tallerkenen innerst i staken gir fra seg julelukt, og det elegante design understreker diskret den festlige anledningen. Det viktigste i julen er uten tvil å være sammen med familiemedlemmer – men julepynten rundt i hjemmet kommer vi heller ikke unna. Denne eksklusive adventsstaken kan pynte opp stuen din – eller du kan gi den bort som en førjulsgave til dine venner.

Slik kan du eller dine venner tenne et nytt stearinlys hver søndag i advent for å korte ned ventetiden til jul. Denne høykvalitetskransen til stearinlys er et vakkert tilbehør til leiligheten, og som ikke er oppbrukt når julen er over. Takket være det enkle designet kan staken tilpasses utsmykningen fra jul og adventsstake til en vårlig eller sommerlig dekorasjon. Den sølvbelagte lysestaken er også beskyttet mot misfarging. En vakker gave til kvalitetsbevisste mennesker og fans av tidløst design!

Detaljinformasjon

Eksklusiv adventsstake

  • Diameter: 31 cm
  • Materialer: Plate: stål. Sølvbelagt ring: zink, sølv og beskyttelse mot misfargning

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-26T21:27:36+00:00