Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Ekte kjærlighets-armbånd – rosa

kr 115
Incl. VAT
- +
Ekte kjærlighet finner man ikke bare mellom gutter og jenter! Et ekte jente-vennskap kan være mye mer verdifullt! Bestevenner deler nesten alt, ringer hverandre flere ganger om dagen og sees daglig. Alt blir diskutert og vurdert. Opplevelser skjer sjelden uten den bedre halvdelen. En helt ny type relasjon mellom jenter i dag enn tidligere. Tilsvarende finner man også mellom søsken. Fordi vi vet at det også finnes "ekte kjærlighet" mellom venner og søstre, har vi tatt inn dette armbåndet i smykkebutikken vår.Dette spesielle smykket består av et armbånd i rosa, delikat bomull. Inkludert er åtte fine, hvite perler og innebygd sølvbelagt anheng i messing. På dette anhenget er teksten "Real Love" stemplet, innrammet av et hjerte. En fantastisk gave for partneren, bestevennen eller søsteren.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En super gave til søskenet, bestevennen eller partneren. Det sukkersøte armbåndet har hvite perler og et anheng med skriften "Real Love" på, innrammet av et hjerte.

Detaljinformasjon

Ekte kjærlighets-armbånd – rosa

  • Materiale: 50% bomull, 50% polyester, sølvbelagt messing
  • Farge: Rosa
  • Merknad: En artikkel fra "Gift Company"

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T02:00:35+00:00