Trenger du hjelp?

Elefantmålebeger-sett

kr 259
Incl. VAT
- +
Dette målebegeret er en hendig liten hjelper med morsomt og fint design. De fire koppene i forskjellige størrelser passer etter matryoshka-prinsippet inn i hverandre og kommer til å bli en slager hos mange. En hyggelig overraskelse og liten gave til venner!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Spørsmålet om favoritt-dings på kjøkkenet kan enkelt og tydelig besvares i de fleste tilfeller: Det er elefantene i fire eksemplarer som er supersøte målebeger! Med sin snabel som en tut er den lille kjøkkenhjelperen en velkommen overraskelse ved neste sauseforberedelse.

Hver av målebegrene kommer i en annen, mild farge og en annen størrelse – i prinsippet kan de plasseres som matryoshka-figurer inn i hverandre og stues vekk for å spare plass. Dette er en perfekt liten ting for de som elsker elefanter, søte ting og smarte, originale kjøkkenredskaper. Elefant-målebeger er et praktisk redskap, som også er av vakkert design, noe som gjør det til en enda mer fantastisk liten gaveidé! For eksempel for en venninne som nettopp har flyttet inn i ny leilighet, bursdagsgave til din bakeglade søster eller bare en hverdagsoppmerksomhet til noen du er glad i.

Detaljinformasjon

Elefantmålebeger-sett

  • inneholder fire målebeger i elefant-look i forskjellige størrelser og farger

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-27T01:57:04+00:00