Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Elegant bokmerke

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Gi et elegant bokmerke til alle bokormer og lesere i din vennekrets! Med dette vakre og spesielle bokmerket vil ikke lenger siden du leser glemmes.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Dette nydelige bokmerket er ikke bare til for at du alltid skal vite hvilken side du er på. Sidene tåler også et miljø med vind slik at det ikke er noe problem å fortsette å lese. Dette ekstraordinære bokmerket er dessuten også en attraksjon, fordi det er laget av metall og skiller seg klart ut på utseende i forhold til kjedelige og konvensjonelle bokmerker. Nå er lesing fantastisk moro! En flott gave for bokelskere og et flott supplement til boken eller bokselgeren!

Dette iøynefallende bokmerket blir garantert lagt merke til på busser og tog med lange, misunnelige blikk. Som nyttig og meningsfullt og som tradisjonelle bokmerker av papir, har denne perlen av et bokmerke litt mer ved seg. Uvanlig design og en ekstra dose stil gjør den til en perfekt gave for bokormen! Denne spesielle gaven som kombinerer praktisk nytte, kreativ design er fantastisk og enkel å bruke.

Detaljinformasjon

Elegant bokmerke

  • Design: hjerte, bokmerke
  • Mål: 14 cm lang
  • Materialer: metall / metallavstøpning, matt forkrommet

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-19T18:29:04+00:00