Trenger du hjelp?

Elegant halskjede "Love" med hjerteanheng

kr 1 045
Incl. VAT
- +
Kvinner ønsker seg alltid bare én ting: Å bli elsket av sin hjertevenn. Det kan gjøres stille med et genuint bevis på kjærlighet. Da er dette tidløse elegante halskjedet "Love" med anheng akkurat det rette! Hjertet som sier "kjærlighet" kan leveres med navnet eller initialene til den utvalgte. Gi kjæresten en gave av klasse! Bestill i dag!

eller

Beskrivelse

Endelig er hun her, drømmekvinnen! Så lenge søkt, og nå etter lang tid funnet! Men hvordan gi det ultimate beviset på kjærlighet? Kvinner har alltid elsket smykker. Derfor er et tidløst elegant hjertekjede med gravering en favoritt blant kjærlighetsgavene. Det delikate kjedet i 14 K fylt gull av høy kvalitet er tidløst og lett å tilpasse til ønsket lengde.

Høydepunktet er evnen til å trylle frem et personlig tilpasset kjærlighetskjede til henne. På hjerteanhenget med ordet "Love" er det anledning til å få inngravert en personlig melding. Et hjertekjede med gravering er virkelig en god idé til drømmekvinnen! Nå må du bare finne det rette øyeblikket å gi det vakre halskjedet med hjerteanheng på. Kjøp hjertesmykket nå, og dermed står ingenting lenger i veien for kjærligheten! En fantastisk gave for evigheten!

Detaljinformasjon

Elegant halskjede "Love" med hjerteanheng

  • Levering: et halskjede med hjerteanheng
  • Egenskaper: lengde, justerbar fjærlås, hjerte kan graveres etter ønske
  • Materiale: 14 K gullfylt, en zirkon
  • Farge: gult gull
  • Mål kjede: ca. 50 cm (20 tommer)
  • Ytterligere opplysninger: Smykket taper ikke farge over tid. Smykket er nikkelfritt.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-15T22:52:38+00:00