Trenger du hjelp?

Elegant porselen i etasjer

Vanlig pris: kr 595

Special Price kr 399

Incl. VAT
- +
Så du har sannsynligvis aldri brukt tallerkener eller kopper! Det elegante porselenet i etasjer består av 3 tallerkener og kopper samt en kopp med lokk, stablet på en ekstraordinær måte på stuebordet for å glede med søte små godbiter. En gaveidé som garantert vil begeistre gjester som er invitert på kake og kjeks!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alene har dette settet ett fat for enhver anledning, og med en matchende kopp. Enten som kakefat i etasjer, frokostfat eller stor tallerken, stor tekopp eller kaffekopp, så holder porselenet av høy kvalitet seg fint lenge. Høydepunktet er når man setter dem sammen. Stabler du de individuelle fatene og koppene på hverandre, får du et ekstraordinært kakefat i etasjer som trolig vil vekke mye glede foran stuebordet!

Med tre etasjer er det rikelig med plass til småkaker, kjeks og cupcakes. I tillegg kan små godbiter som sukkerbiter eller sjokoladedråper presenteres i den øveste koppen med lokk. Imponer familie og venner med dette stilige serveringssettet. Når det ikke er i bruk, er det svært plassbesparende! Redaktørene er i alle fall overbevist om at denne gaven med servise i etasjer er en perfekt og utrolig flott gaveidé!

Detaljinformasjon

Elegant porselen i etasjer

  • Sett i 7 deler
  • 3 plater med Ø 30, 25 og 19 cm
  • Krus med Ø 10, 8 og 7 cm
  • Lokk til det minste kruset
  • Farge: rødt krus og hvitt porselen

Produktomtaler

Write a review
2020-07-15T14:59:45+00:00