Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Elegant porselensvase

kr 479
Incl. VAT
- +
Et elegant hjem fortjener elegante blomster - og med denne lekre porselensvasen med stilig 3D-design, skrur man elegansen opp til det maksimale! Som en porselensvase av høy kvalitet, med skinnende gull-effekt, er dette en vakker og dekorativ gaveidé til alle som elsker å pynte opp i hjemmet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Man kan ikke ha et vakkert hjem uten vakre blomster … Sånn er det bare. Denne elegante porselensvasen skaper et umiddelbart inntrykk av kvalitet, og vasens unike design gjør den til et flott blikkfang! Med sin spesielle og tredimensjonale form kan man være sikker på at naboen ikke har maken! En estetisk dekorasjon som måler 23 centimeter i høyden, som tar seg godt ut både på salongbordet og i vinduskarmen. Vasen er så lekker at den nesten ikke trenger blomster for å pynte opp i rommet!

Den elegante porselensvasen tar seg særlig godt ut i overdådige omgivelser, eller kanskje som en interessant kontrast til et ellers minimalistisk hjem. En kjempegod gaveidé som kombinerer et flott utseende, høy kvalitet og et uvanlig design. En gave som passer til både venner og familie, og særlig til de som setter pris på et lekkert interiør!

Detaljinformasjon

Elegant porselensvase

  • Vasen er laget i elegant 3D-design
  • Høyde: 23 cm
  • Materiale: Porselen

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-19T07:46:44+00:00