Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Elegant ring med gravering

Fra kr 749
Incl. VAT
- +
Å gi en ring er allerede en svært viktig handling. Med denne gnistrende ringen i sateng, rustfritt stål og med en personlig gravering på innsiden får du sagt mye! En glimrende gaveidé til en person som har mer å si enn andre …

eller

Beskrivelse

På utsiden av ringen, svært pent børstet rustfritt stål med seks strålende zirkoner kombinert med elegant design. På innsiden av hjertet, en glamorøs gravert ringmodell som fås i flere størrelser. Men en tykkelse på 3,5 millimeter er denne ringen ikke bare blendende, men også et vitnesbyrd om holdbarhet og varighet – og dermed en flott gaveidé for den som ønsker å fortelle det med denne særdeles vakre juvelen.

25 tegn er tilgjengelige for gravering, som for eksempel en viktig dato eller to navn som hører sammen. Det fantastiske designet og materialer som er valgt med omsorg, gjør denne ringen til en gaveidé som mottakeren garantert vil beholde lenge. Den personlige graverte ringen er et glitrende symbol på svært gode følelser, og er en gave som absolutt anbefales av vårt redaktørteam for gaveidéer.

Detaljinformasjon

Elegant ring med gravering

  • Veldig fint, matt og edelt stål
  • 6 hvite zirkoner
  • Ønsket gravering på innsiden inkludert (25 tegn)
  • 5 ulike størrelser
  • Gaveeske inkludert

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-06-26T06:32:46+00:00