Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Serveringsbrett med foto av massivt tre

  kr 1 075
  Incl. VAT
  - +
  Denne gaven er noe utenom det vanlige. Et serveringsbrett er en fin gave i seg selv, og bærer lovnader om deilige frokoster på senga. Det som gjør dette brettet ekstra personlig, er at det har et bilde i bunnen, personlig utvalgt av deg. Vet du hvem du har lyst til å overraske?

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Dette serveringsbrettet er minst like vakkert som et innrammet bilde, om ikke vakrere. Brettet er laget av solid heltre og er perfekt å bruke når du serverer frokost på senga, kaffe og kake til gjestene eller velkomstdrinken på festen. Det personlige fototrykket gjør brettet enda mer unikt, og er en super anledning til gi bort en unik og original gave.

  Enten du velger et foto av familien, mottakeren av gaven eller et kjæledyr, er opp til deg. Du kan også velge en tegning eller et collage som du selv har ønsket, dersom du ønsker det. Et helt spesielt blikkfang, og et supert supplement til kjøkkenutstyret. Passer på salongbordet, nattbordet, på fanget eller på kjøkkenbordet. Gi bort brettet til jul, bursdag eller bryllup.

  Detaljinformasjon

  Skuff med bunnplate med fototrykk

  • Material: Tre
  • Farge: Natural
  • Dimensjoner: 28,5 x 43,5 cm
  • Leveres som monteringssett som du skrur sammen selv – du trenger kun en skrutrekker.

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-24T03:04:00+00:00