Trenger du hjelp?

Elegant telefonholder med gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
Like viktig som selve smarttelefonen eller mobiltelefonen, er en velfortjent trone til telefonen. Antiskli-telefonholderen er perfekt til dette med en gummioverflate som sørger for at telefonen ikke vibrerer når det ringer og med personlig inngravering. En flott attributt til enhver arbeidsplass!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den holder det vi lover! Til det viktigste redskapet – som selvfølgelig er å prate, fra mobiltelefon eller smarttelefon – har man med denne fabelaktige telefonholderen et øye på displayet til enhver tid. Denne svært stabile telefonholderen presenterer displayet bøyd oppover, akkurat i riktig vinkel for å kunne holde oversikt.

Takket være telefonholderen som er laget av nikkel med en glatt gummioverflate, har den et smart og fast grep når vibrasjonsalarmen går av. Den personlige graveringen gjør det enkelt å finne ut om det er hans eller hennes telefon som er på holderen. Den elegante telefonholderen, med mottakerens navn eller en kort hilsen gravert inn, passer like godt til venner som til kollegaer. En perfekt gave til alle som elsker sin dyre mobiltelefon!

Detaljinformasjon

Elegant telefonholder med gravering

  • Sklisikre og trygge materialer: nikkel, plast
  • Mål: 9,7 x 7 x 4,5 cm
  • 2 linjer til gravering
  • BN: Ikke bruk spesialtegn!

Produktomtaler

Write a review
2020-08-04T04:37:38+00:00