Trenger du hjelp?

Elegant vin-termometer fra Atelier du Vin

kr 525
Incl. VAT
- +
En virkelig god vin trenger å ferdigstilles under perfekte forhold for å kunne nytes. Det elegante vintermometeret sikrer at drikketemeperaturen er optimal og gir deg forslag til spesifikke typer vin – perfekt for de som elsker god vin!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette vintermometeret presenterer seg selv like elegant som drinkene det er designet for. Glasset og det rustfrie stålet er av god kvalitet og profesjonelt utført med et nøyaktig display. Det gjør det tydelig at dette verktøyet for den perfekte vinsmakingen også oppfyller de høyeste kravene. Dermed er det enkelt å avgjøre helt nøyaktig hvorvidt den respektive rødvinen, hvitvinen eller champagnen allerede har nådd sin ideelle drikketemperatur, om den fortsatt bør stå til kjøling, eller om romtemperaturen er utsatt for risiko.

For de som allerede er i det fascinerende feltet med god vin, eller er på vei dit, er denne gaven helt rett! Med vintermometeret får mottakeren glede av høykvalitetsvin og kan oppnå maksimal nytelse samt det største utvalget av smaker fra druesaft. En super gaveidé til mange anledninger!

Detaljinformasjon

Elegant vintermometer fra Atelier du Vin

  • Vintermometer av glass og edelstål
  • Mål: Ø 4 cm, høyde 19,5 cm
  • Se temperatur og matchende vin / Champagnetype

Produktomtaler

Write a review
2019-12-14T04:35:52+00:00