Trenger du hjelp?

Elegante enhånds-krydderkverner

kr 299
Incl. VAT
- +
Et flott blikkfang for middagsbordet! Disse krydderkvernene kan opereres med bare én hånd, og i tillegg til denne praktiske funksjonen har de også et åpenbart lekkert design. Akrylkulene kommer med trakt slik at de enkelt kan fylles på, samt underlag for en mer stilfull presentasjon på bordet. Praktisk, pyntelig og pent!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Salt og pepper er noe de fleste setter pris på å ha på middagsbordet, men det betyr ikke at krydderet må presenteres i et kjedelig format, som kanskje også er vanskelig å betjene. Dette problemet får du absolutt ikke med disse salt- og pepperkvernene som kommer i en akrylbeholder formet som ei kule. Ved hjelp av knappen på toppen av kulen kvernes kornene enkelt, og det betyr at man også kan operere den med bare én hånd.

De elegante kulene med et moderne design, står på et gummiert underlag som gir en lekker presentasjon i enhver oppdekking, enten det er snakk om julefrokost, søndagsbrunsj eller hverdagsmiddag. Ettersom beholderne er laget av akryl, er de mer motstandsdyktige og robuste enn glass. Så hvis du gir bort disse som gave, gir du bort et praktisk kjøkkentilbehør som kommer til å vare i lang tid framover. Ypperlig presang til de fleste anledninger!

Detaljinformasjon

Elegante enhånds-krydderkverner

  • størrelse: 15,5 x 10 x 8,5 cm
  • vekt: ca. 250 g
  • akrylkule med krans i rustfritt stål
  • inklusive et gummibrett de kan stå på og påfyllstrakt

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-31T06:09:26+00:00