Trenger du hjelp?

Elektrisk hodemassasje-apparat

kr 105
Incl. VAT
- +
Dette elektriske hodemassasjeapparatet kommer til å bli din nye bestevenn etter en lang dag på jobb. En god hodemassasje letter på trykket og kan mildne hodepine. Ideell gave til en som jobber mye og som trenger å sette av litt tid til egenpleie!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den deilige ilingen i nakken og den gode følelsen som en hodemassasje gir, er alle forunt. Vi har alle vært borti den gode, gamle massasjepinnen med et håndtak og flere ”armer” som masserer hodebunnen idet du drar den opp og ned. Denne varianten tar hodemassasjen til et høyere nivå. Med batterier integrert i håndtaket, gis en deilig vibrering som gjør at ”armene” masserer hodebunnen med ekstra intensitet enn man klarer manuelt.

Dette praktiske lille apparatet kan naturligvis tas i bruk andre steder enn hjemme i godstolen. La det ligge på kontoret og gi deg selv en velfortjent 5-minutters massasje mellom slagene, det kommer garantert til å gjøre deg godt.

Hodemassasjeapparatet får deg umiddelbart til å slappe av og er derfor den perfekte måten å innhente litt energi på. Som gave kan denne massasjehjelperen ikke slå feil – gi den til svigermor, pappa eller en venn som absolutt har godt av å ta en pause for å oppleve litt deilig egenpleie.

Detaljinformasjon

Elektrisk hodemassasjeapparat

  • batteridrevet
  • størrelse: 11 x 30 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-25T00:24:45+00:00