Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Elektrisk hodemassasje-apparat

kr 105
Incl. VAT
- +
Dette elektriske hodemassasjeapparatet kommer til å bli din nye bestevenn etter en lang dag på jobb. En god hodemassasje letter på trykket og kan mildne hodepine. Ideell gave til en som jobber mye og som trenger å sette av litt tid til egenpleie!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Den deilige ilingen i nakken og den gode følelsen som en hodemassasje gir, er alle forunt. Vi har alle vært borti den gode, gamle massasjepinnen med et håndtak og flere ”armer” som masserer hodebunnen idet du drar den opp og ned. Denne varianten tar hodemassasjen til et høyere nivå. Med batterier integrert i håndtaket, gis en deilig vibrering som gjør at ”armene” masserer hodebunnen med ekstra intensitet enn man klarer manuelt.

Dette praktiske lille apparatet kan naturligvis tas i bruk andre steder enn hjemme i godstolen. La det ligge på kontoret og gi deg selv en velfortjent 5-minutters massasje mellom slagene, det kommer garantert til å gjøre deg godt.

Hodemassasjeapparatet får deg umiddelbart til å slappe av og er derfor den perfekte måten å innhente litt energi på. Som gave kan denne massasjehjelperen ikke slå feil – gi den til svigermor, pappa eller en venn som absolutt har godt av å ta en pause for å oppleve litt deilig egenpleie.

Detaljinformasjon

Elektrisk hodemassasjeapparat

  • batteridrevet
  • størrelse: 11 x 30 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-10T16:44:52+00:00