Trenger du hjelp?

Emergency Partykopp

kr 105
Incl. VAT
- +
Med denne koppen er du alltid klar for en fest! Den utfoldbare Emergency Partykopp passer inn i alle slags vesker og førstehjelpsskrin, eller i hanskerommet på bilen. Du er derfor sikret i enhver krisesituasjon, og kan tilby en kopp som rommer nesten en halv liter av din favorittdrikke! En morsom gaveidé som passer alle som ikke vil gå glipp av en festlig mulighet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Forestill deg dette: bestevennen din går en tur i skogen og kommer over en kul fest som hen inviteres inn på. Problemet er at hen mangler en kopp, og katastrofen er dermed et faktum. Du kan forhindre slike fryktelige fremtidige scenarioer, ved å gi vedkommende denne partykoppen som gjør hen klar til møte festen hvor hen den skulle dukke opp. Festløver i alle former og fasonger vil takke deg for denne originale og praktiske gaven, som uten tvil vil bli hyppig brukt av mottakeren.

En superpraktisk og utfoldbar drikkekopp, som leveres med sin egen eske slik at den holder seg ren og pen i ryggsekken eller i vesken. Så hvis du plutselig tilbys en drink, er det bare å dra ut koppen og fylle den med alle slags godsaker, og festen kan begynne! Og for de som ønsker å holde på sine gode manerer gjennom hele festen: esken kan også brukes som drikkeunderlag!

Detaljinformasjon

Emergency Partykopp

  • Brettbar drikkekopp med matchende oppbevaringsboks
  • Boksen har eget drikkeunderlag
  • Utfoldet: 0,45 Liters kapasitet, høyde 12,7 cm
  • Plassbesparende: utfoldet bare 4,5 cm høy
  • Materiale: plast

Produktomtaler

Write a review
2020-02-25T23:20:03+00:00