Trenger du hjelp?

Emergency-toalettpapir

kr 49
Incl. VAT
- +
Angsten man rammes av idet man allerede sitter godt i gang på do før man innser at det er tomt for toalettpapir – denne følelsen kan du nå spare deg selv og gjestene dine for! Emergency-toalettpapiret er såpass tydelig kjennetegnet at det ikke kommer til å bli brukt til vanlig, det er jo til for nettopp nødstilfeller!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å ta risikoer kan noen ganger være svært spennende, i enkelte situasjoner er det dog bedre å være på den sikre siden. For eksempel når det kommer til toalettpapir! Det å sitte på do uten å ha mer toalettpapir tilgjengelig, er ikke noe man ønsker for verken venner eller bekjente. Ikke engang for de litt irriterende slektningene når de kommer på besøk ønsker man en slik ubehagelig situasjon. For å unngå dette nødstilfellet på en elegant måte, burde du gi bort en rull med emergency-toalettpapir til enhver husholdning i miljøet du vanker i!

Det (fullstendig innsatsforberedte) toalettpapiret i den ildrøde forpakningen stiller opp når andre muligheter er døde! Det er bare å trykke inn plastskiven, gripe tak i rullen og så kan du puste lettet ut. Gi bort en rull med emergency-toalettpapir til alle du kjenner, og hjelp venner og familie fra en potensiell uheldig situasjon. Enten det er familien som plutselig blir rammet av norovirus eller kollektivet som alltid går tom for toalettpapir, vil emergency-toalettpapiret stille opp når alt håp er ute!

Detaljinformasjon

Emergency-toalettpapir

  • kommer i brandrød forpakning med vindu
  • lengde: ca. 24 m

Produktomtaler

Write a review
2020-01-17T15:55:29+00:00