Trenger du hjelp?

Emoikon-toalettpapir

kr 105
Incl. VAT
- +
Det tar mye lengre tid på toalettet når man har tilgang til de fargerike skjermene på smarttelefonen. Dersom smarttelefonen av en eller annen grunn skulle være glemt, vil dette morsomme toalettpapiret bidra til at man føler seg som hjemme. Ark etter ark skjuler et morsomt emoikon, som man kjenner igjen fra chattevinduer. Spesielt passende er: Pile of Poo, den lille brune haugen som ler!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kjenner du deg igjen fra å desperat kjede deg mens du har et lengre "møte" på do og samtidig legge merke til at du har glemt smartelefonen? Der finnes nok ikke en fullstendig løsning for dette problemet, men i stedet har vi en morsom gaveidé: Emoikon toalettpapir bringer i det minste med seg en del av den store og fargerike verden som følger med smarttelefoner til dass.

Ark etter ark finner du et nytt smiley-fjes, noe som garantert vil gi et muntert smil hver eneste gang. Spesielt når Pile of Poo er å se på neste ark. For en ironi! En toalettrull med et bredt spekter av følelser er den perfekte og morsomme gaven til å overraske andre på. I noen situasjoner er det tross alt bedre å ha toalettpapir med seg i stedet for smarttelefonen, eller?

Detaljinformasjon

Emoikon-toalettpapir

  • Toalettpapirrull med en Smiley på hvert ark er en morsom gave
  • Mange uttrykksikoner
  • 2 lag

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-23T17:00:17+00:00