Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Emoji – nøkkelring

Fra kr 135
Incl. VAT
- +
Nå kan du få din favoritt-emoji hengende fra nøkkelknippet med disse utrolig stilige emoji-nøkkelringene. Velg mellom den kule emojien med solbriller, den sjarmerende, men også noe ekle ”pile of poo”, eller ”rock hand” hvis du foretrekker den. Uansett hva man velger, vil emoji-nøkkelringen bli en morsom gave til en venn!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En emoji sier mer enn tusen ord! Disse små symbolene som vi alle elsker å bruke i vår daglige sms- og Facebook-kommunikasjon med hverandre, finnes nå som superkule nøkkelringer. Helt ærlig, når sendte du sist en melding uten en emoji? Nettopp! Det er garantert fordi de evner å fortelle mottakeren akkurat hva man føler når man føler det.

Denne kule nøkkelringen finnes i emoji-varianten med solbriller, haugen med bæsj eller som ”rockehånd” – velg den som passer din sinnsstemning best, eller gi bort en som passer som hånd i hanske til det kompisen din står for. Emoji-nøkkelringen vil tilsette en artig touch til nøkkelknippet, og garantert få mottakeren til å smile hver gang hun eller han får øye på den! Merk: Nøkkelringen er laget av sink og kan dermed utløse allergiske reaksjoner.

Detaljinformasjon

Emoji – nøkkelring

  • flere valgfrie motiver
  • materiale: sink – ADVARSEL! Kan utløse allergiske reaksjoner
  • størrelse: 7,5 x 13 x 1 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:46:50+00:00