Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Kosepute med armkrok (boyfriend pillow)

Fra kr 389
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Denne kjæresten er rett og slett perfekt: Hen snakker ikke, roter ikke og krever ingenting av deg. Hen er bare superkosete og myk! Enten du er singel eller bare liker å være for deg selv iblant, er denne ekstravennen en god skulder å lene seg på, armkrokseffekten føles veldig ekte. Denne uvanlige gaven er morsom, og et komplett supplement til både sengen og sofaen. En utmekret gaveidé.

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Debatten om hvorvidt man trenger en kjæreste eller ikke trenger vi ikke å ta her, men uansett hvor du befinner deg i livet så er denne koseputa god å ha. Den sterke skulderen tilbyr en god armkrok å lene seg tilbake i når man trenger det som mest. Enten du bruker den når du skal sove, se på TV, sitte på buss eller tog – ekstravennen stiller alltid opp, og er like myk og god hver eneste gang.

Når du ikke trenger å kose mer er det bare å stappe ekstravennen inn i skapet. Det er ikke like lett med en ekte kjæreste, bare så du vet. For alle gressenker- og enkemenn der ute, kjøp denne puta nå! Den er faktisk veldig praktisk og et undervurdert supplement til vanlige, kjedelige puter. Drøm søtt!

Detaljinformasjon

Boyfriend pillow - puten som alltid er klar for kosing

  • med og uten personlig brodering (hjerte og tekst)
  • 100 % polyester
  • 66 x 60 cm
  • kommer med PVC-bag med glidelås

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T08:20:57+00:00