Trenger du hjelp?

Enhjørning – tape-dispenser

kr 135
Incl. VAT
- +
Hva gjør en enhjørning på skrivebordet? Klistrer: Denne tape-dispenseren i enhjørning-design sjarmerer ikke bare små jenter. Selv kvinner og menn som er unge til sinns og som liker å la tankene vandre inn i fantasiverden i arbeidstiden, gleder seg over tape-dispenseren som lyser i alle regnbuens farger. Denne tape-dispenseren får deg garantert til å kikke to ganger. En flott gaveidé til arbeidsplassen eller skolestart!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

"Det var en gang …" men eventyr er ikke bare for barna. Selv voksne kan la tanke vandre inn i en fjern fantasiverden med denne tape-dispenseren designet som en enhjørning. I klassisk hvit med hale i harmoniske regnbuefarger og med en fargerik tape på baksiden av enhjørningen, er den absolutt et blikkfang. Taperullen er sterk på grunn av limets høye kvalitet. Dermed er det en veldig bra tape-dispenser for barn.

For å gjøre læring mer gøy kan den stå på skrivebordet eller på kontoret i barnehagen: Tape-dispenseren formet som en enhjørning gjør kontoret eller skrivebordet mer fargerikt. By på et tilbehør til din datters skrivebord, beste venn eller nære kollega, og ta dem med inn i en fargerik fantasiverden av enhjørninger!

Detaljinformasjon

Enhjørning – tape-dispenser

  • Leveringsomfang: en tape-dispenser, to taperuller
  • Egenskaper: Enhjørning-design med to taperuller i regnbuens farger
  • Materiale: Plast
  • Farger: Hvit, regnbuens farger
  • Merk: Ikke egnet for små barn

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-24T08:26:32+00:00