Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Epleskreller

kr 165
Incl. VAT
- +
Epleskrelleren er maskinen du aldri visste at du savnet! Den gjør livet enklere og kjøkkenarbeid morsommere. Fungerer også helt supert på poteter, pærer og reddiker.

Beskrivelse

Fra fruktsnacks til eplepai, fruktsalat og til kompott – nå er det så enkelt som aldri før å nyte epler med denne fabelaktige epleskrelleren! Den geniale 3-i-1-enheten skreller ikke bare skallet av epler, den fikser også for eksempel pærer og poteter på kort tid, selv fjerning av kjerne og andre deler går som en lek. Tidenes beste kjøkkenhjelper!

Etter å ha satt eplet på toppen, dreier man på håndsveiven og setter to-lagssystemet i gang: første blad fjerner effektivt og grundig skallet av eplet, det andre bladet kutter det inn i tykke, fine ringer – slik at bare kjernen står igjen. De som foretrekker å kutte eplet selv, kan bruke maskinen til andre ting, den store hjelperen er også perfekt til å skrelle poteter eller redikker med! Spesielt familier, offentlige hus i lokalsamfunnet eller folk som liker å bake, har stor etterspørsel etter skrellet frukt og grønnsaker, og vil dermed ha god bruk for denne skrelleren. Denne epleskrelleren av høy kvalitet tas godt imot hvor enn den havner!

Detaljinformasjon

Epleskreller

  • Vakuum sugekopp protecting – ekstra slip
  • kvalitativ all-metal-versjon
  • 2-trinnssystem med avtakbare blader
  • Skrelleblad justerbart
  • svært enkel å rengjøre
  • Lengde med håndtak omtrent 310 mm, vekt 550 g

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-05-23T13:06:18+00:00