Trenger du hjelp?

Eskimo – notisblokk- og penneholder

kr 199
Incl. VAT
- +
Med denne søte eskimo-holderen blir selv post-it-blokken og pennen til et blikkfang på skrivebordet! Den magnetiske tuppen på fiskestangen, gjør at pennen blir hengende i lufta – en spennende, søt og praktisk gave til en kollega eller venn.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

De fleste trenger nok å tilsette litt farge og spenst til skrivebordet sitt, og til dette formålet er denne fiskende eskimoen helt perfekt! Den står på en isdekket innsjø som fungerer som holder til en liten notatblokk (post-it), og har fått en penn på kroken – denne holdes fast til fiskestangen ved hjelp av en magnet. Holderen i blått og hvitt er svært delikat utformet, og passer således perfekt som en liten dekorasjon på skrivebordet som gir mye ved å si lite.

Denne holderen i form av en isfiskende eskimo leveres inklusive 140 blå notislapper – slik at de ser ut som blått vann under isen, samt en penn. Som gave er dette settet helt perfekt til en kontorrotte som har en altfor kjedelig skrivepult. Den lille eskimoen kommer til å gjøre denne personen i godt humør hver gang han eller hun plukker fram et notatark – en kjempefin og nyttig presang!

Detaljinformasjon

Eskimo – notisblokk- og penneholder

  • inklusive penn og 140 notatark

Produktomtaler

Write a review
2019-12-10T16:07:14+00:00