Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Espressokopper kameralinse

kr 229
Incl. VAT
- +
Objektivt sett: disse espressokoppene med kamera-utseende er fantastisk moro. For de som trenger et skudd av koffein for å gjenvinne fokus er det en flott gaveidé!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Disse utrolig fotorealistiske koppene er perfekte for turer eller fest. De små koppene ser ut som kameralinser og er sorte, slik at man faktisk ikke ser om du har din daglige dose koffein eller en liten knert i dem. Pass derfor på kompisen din, slik at han ikke plutselig legger ut på eventyr alene fra campen, eller hvor enn dere befinner dere.

Dette er en superfin gave for fotoentusiaster, hobbyfotografer eller bare de som liker unikt og morsomt design. Det er en gave for alt fra konfirmanten til turgåeren til partyløven. Gled en onkel, en kusine eller en god kollega med dette flotte settet som passer like godt som både jule- og bursdagsgave, som en liten hverdagsoppmerksomhet eller kanskje som en eksamensgave? Den vil uansett bli satt pris på!

Detaljinformasjon

Espressokopper kameralinse

  • 3 glass i settet
  • 50ml

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-16T15:12:54+00:00