Trenger du hjelp?

Etui med et naturtro tre-design

kr 269
Incl. VAT
- +
Det praktiske oppbevaringsetuiet kan brukes til å holde orden på skrivesakene, til løse gjenstander i vesken eller som et stilig brilleetui. Det kule og naturtro tre-designet vil garantert falle i smak både hos store og små naturentusiaster. Endelig kan skolebarna få et tøft og romslig pennal eller bestemor et unikt og gjenkjennbart etui til brillene sine.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Oppbevaringsetuiet har et kult og miljøvennlig design som forestiller en avhogget trestamme – helt uten å måtte felle et eneste tre. Designet er meget naturtro og detaljert utformet, og innsiden av etuiet er laget av mykt tøy. Kun fantasien setter grenser for hva du kan oppbevare her, men den ovale formen minner kanskje mest om et pennal.

Oppbevaringsetuiet kan enkelt lukkes med en praktisk glidelås og er lett og hendig å ta med seg overalt. Bruk det til å oppbevare toalettsakene på når du er ute og reiser eller la barna i familien få gjemme sine små skatter i denne hemmelige trestammen. Med det naturtro utseende kan du enkelt lure andre til å tro at etuiet har en hard yte, mens det i virkeligheten er mykt og svært bøyelig.

Dette er en gave som ikke har noen aldersbegrensning og passer like godt for begge kjønn. La de minste bruke fantasien og bruke etuiet til å samle steiner eller skjell på stranden, la tenåringen få orden på skrivesakene eller sørg for at du alltid vet hvor nøklene og lommeboken er i den litt for store vesken. Med etuiet som er utformet som en trestamme, vil du garantert finne igjen sakene dine.

Detaljinformasjon

Oppbevaringsetui med naturtro tre-design

  • Med praktisk glidelåsmekanisme
  • Kan blant annet brukes som pennal, toalettmappe, brilleetui, smykkeskrin osv.
  • Mål: 7,5 x 22 cm
  • 100% polyester
  • Kan vaskes på opptil 30°, må ikke strykes

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-07-07T04:08:02+00:00