Trenger du hjelp?

Europakart med skrapefelt

kr 99
Incl. VAT
- +
Er Europa bare en grå teori for deg, og der du lengter etter å besøke og oppleve alt som Europa har å tilby? Da er dette Europa-kartet med skrapefelt noe for deg! Nå kan du rett og slett skrape frem landene etter hvert som du besøker dem, slik at Europa-kartet til slutt fremstår som et stort og fargerikt kart over alle landene du har vært i! En morsom måte å holde styr på hvor du har reist!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Her får du hele Europa på ett kart: Frankrike, Italia, Tyskland, Romania, Spania, Norge og mange, mange andre land. Alle landene fremstår i utgangspunktet grå, men der man kan skrape frem landene man har besøkt. Gi denne gaven til den som liker å reise, eller som drømmer om å besøke alle landene i Europa! Da blir dette et fantastisk kart som etter skraping, blir et stort og fargerikt kart over landene man har vært i. En gave som virkelig inspirerer mottakeren til å pakke sekken, og sette ut på nye eventyr i det eventyrlige Europa!

Europa-kartet fungerer også som en inspirasjon til å reise til land man ikke har besøkt tidligere, og kanskje land som man aldri tenkte å reise til. Det flotte kartet måler omtrent 86 x 63 centimeter, og blir en dekorativ utsmykning uansett hvor man henger det. En flott gaveidé til den som elsker å reise!

Detaljinformasjon

Europa-kart med skrapefelt

  • Inngår i leveransen: Et Europa-kart som kan skrapes
  • Egenskaper:
  • Hvert land kan skrapes individuelt
  • Gir informasjon og dekorasjon
  • Materiale: papir og plast
  • Farge: blå og grå, blå og fargerik etter skraping
  • Mål: 86 x 63 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-17T15:54:44+00:00