Trenger du hjelp?

Evigvarende bursdagskalender

kr 155
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Ingen flere unnskyldninger for glemte bursdager! Uansett om det er din partner, bestemor, kjæreste, venn eller bestekamerat, har hver og én av dem sin spesielle dag i løpet av året som vi bør huske. Med den evigvarende bursdagskalenderen, kan du holde rede på alle bursdagsjubilantene. En god gaveidé for alle glemsomme!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå vil ingen bursdager passere ubemerket, forutsatt at du jevnlig tar en titt på denne evigvarende bursdagskalenderen. Når alle bursdagsdatoer fra venner og slektninger er listet opp på kalenderen, har man laget en nyttig og dekorativ kalender, en flott påminnelse som viser alle relevante bursdager. Settet består av et brett og matchende etiketter til å skrive på. Merket med navn og fødselsdato kan papphengeren med tilhørende forbindelseselementer henge under den gjeldende bursdagsmåneden. Og voilà, så er den evigvarende bursdagskalenderen allerede klar til bruk og kan festes på veggen.

Kjenner du også noen som stadig sender forsinkede bursdagshilsener fordi de ikke kan huske bursdagen din på dagen? Da skal du sende over denne til vedkommende, med den spesielle dagen som en fantastisk påminnelse. En vakker og nyttig gave på et blunk, som din glemsomme kompis eller venn sikkert blir glad for!

Detaljinformasjon

Evigvarende bursdagskalender

  • Stabilt brett i papp med månedsskiller og etiketter til å skrive på og hengere til skjemaet
  • Kalendersettet består av 1 brett, 48 etiketter og 50 metallforbindelser
  • Materiale: Papp, papir, metall
  • Mål: ca. 50 x 14 x 0,5 cm (Hengere: ca. 6 x 4 cm)

Produktomtaler

Write a review
2020-08-03T11:06:26+00:00