Trenger du hjelp?

Fargerike eggeputer

Vanlig pris: kr 115

Special Price kr 7

Incl. VAT
- +
En morsom fargeklatt på frokostbordet: Med denne praktiske eggeputen sørger man for at egget ligger rolig og behagelig! Et unikt tilbehør som hindrer at egget ruller avgårde, og en original gaveidé som minner om vår hele året!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Du har vært på markedet og funnet de mest perfekte eggene fra de lykkeligste hønene som finnes. Nå er det helgefrokost og du ønsker å dekke til frokostbordet på helt spesielt vis. Da duger ikke lenger de gamle og kjedelige eggeglassene som du arvet etter bestemor. Sørg for at du har dette stilige settet med fire fargerike eggeputer, sånn at eggene holder seg der de skal være og ikke ruller av frokostbordet. Eggeputene er deilige og myke, og sørger for en sikker oppbevaring av skjøre egg. En oppbevaring som er et kongelig egg verdig!

De morsomme eggeputene kan selvsagt også vaskes i oppvaskmaskinen, noe som er bra da disse garantert vil bli mye brukt! En super gaveidé til alle som liker nye og spennende ideer, og som ønsker et mer fargerikt frokostbord. En fantastisk god gaveidé til et fantastisk dekket frokostbord! Bon appétit!

Detaljinformasjon

Fargerike eggeputer

  • Sett med fire deler
  • Hindrer at eggene ruller avgårde
  • Enkel å bruke
  • Kan vaskes i oppvaskmaskinen
  • Materiale: 100 % polyuretan
  • Mål: 3,2 x 6,2 x 6,2 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-24T10:51:33+00:00