Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Feriefondet reiselyst

Fra kr 69
Incl. VAT
- +
Vidunderlig og nyttig gave for dine reiselystne kjære: Legg noen mynter og sedler inn i feriefondet "reiselyst" – og mottakeren kan allerede kjøpe et eller annet på ferien. En velkommen gave for alle som snart planlegger en tur!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Et par måltider på restauranten, suvenirer til dine kjære hjemme, flere museum å besøke … vel, en ferie kan absolutt være krevende for lommeboken. Det kan derfor anbefales å legge tilside noen mynter og sedler i forkant av ferien. Hvor praktisk er det ikke om du har jobbet deg opp et tilsvarende feriebudsjett? Det er bare å fylle opp regelmessig – og det vil ikke være noe i veien for at du får oppfylt dine ferier og ønsker.

Kjenner du noen som snart vil ut på tur igjen? Vær rask med å gi dem feriefondet "reiselyst". Det beste er å legge i et par sedler og mynter allerede, noe som garantert vil gjøre mottakeren ekstra glad! Enten det er til en venn som drømmer om et lengre opphold i favorittbyen eller til det nygifte paret som ønsker å dra på bryllupsreise, nå kan du med denne nyttige gaven hjelpe dine kjære til å spare!

Detaljinformasjon

Feriefondet reiselyst

  • trykte reisekuponger / penger på boks med mynter
  • Materiale: Metall
  • Mål: ca. 11 cm (høyde), ca. 7,5 cm (diameter)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T12:16:01+00:00