Trenger du hjelp?

Feriefondet reiselyst

Fra kr 69
Incl. VAT
- +
Vidunderlig og nyttig gave for dine reiselystne kjære: Legg noen mynter og sedler inn i feriefondet "reiselyst" – og mottakeren kan allerede kjøpe et eller annet på ferien. En velkommen gave for alle som snart planlegger en tur!

eller

Beskrivelse

Et par måltider på restauranten, suvenirer til dine kjære hjemme, flere museum å besøke … vel, en ferie kan absolutt være krevende for lommeboken. Det kan derfor anbefales å legge tilside noen mynter og sedler i forkant av ferien. Hvor praktisk er det ikke om du har jobbet deg opp et tilsvarende feriebudsjett? Det er bare å fylle opp regelmessig – og det vil ikke være noe i veien for at du får oppfylt dine ferier og ønsker.

Kjenner du noen som snart vil ut på tur igjen? Vær rask med å gi dem feriefondet "reiselyst". Det beste er å legge i et par sedler og mynter allerede, noe som garantert vil gjøre mottakeren ekstra glad! Enten det er til en venn som drømmer om et lengre opphold i favorittbyen eller til det nygifte paret som ønsker å dra på bryllupsreise, nå kan du med denne nyttige gaven hjelpe dine kjære til å spare!

Detaljinformasjon

Feriefondet reiselyst

  • trykte reisekuponger / penger på boks med mynter
  • Materiale: Metall
  • Mål: ca. 11 cm (høyde), ca. 7,5 cm (diameter)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-17T17:33:47+00:00