Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Fest- og karnevalparykk "hockeysveis"

kr 125
Incl. VAT
- +
En fotballspiller fra 80-tallet? Vinneren av Grand prix-konkurransen? Mulighetene er store med denne autentiske versjonen av kort foran-lang bak-sveisen! En ting er i alle fall klart: Med denne er du godt forberedt til neste karnevalfest eller temafest!Den imponerende og beryktede hockeysveis-parykken er ikke bare for gutter – også jenter med en forkjærlighet for raske biler og hvite sokker ser både fortryllende og røff ut når parykken tas på. Det rufsete hårfjellet med ragg i nakken og på skuldrene kommer fra kunstig hår (polyester) og er flammehemmende – dermed går det bra med en sigarett om kvelden, ingenting kan gå galt.Skli rett ned i de gulrotfargede jeansene og porschen fra limousinservice når kvelden kommer, og du er klar for karnevalet eller 80-talls festen! For gutter og jenter med sans for humor og hockeysveis-parykker, er dette en morsom gave som garantert vil overraske!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Kort foran, lang bak – og dette uten uker med "når må jeg vente på at håret mitt blir langt nok"! Så nå kan du fortsette som vanlig med å gå på jobb eller på skolen og samtidig likevel være klar for å gå på temafest. En super gave for et morsomt utseende!

Detaljinformasjon

Fest- og karnevalparykk "hockeysveis"

  • One size
  • Flammehemmende materiale
  • Materiale: 100% polyester

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-16T07:15:41+00:00