Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Figursett "brudepar"

Fra kr 69
Incl. VAT
- +
Et søtt tilbehør til bryllupsdekorasjonen! Disse søte brudeparfigurene i kunststoff kommer til å gjøre bryllupet ekstra fint, og blir deretter en artig liten sak å ha på utstilling i vitrineskapet i stua. Velg mellom et brudepar som holder hverandre i hendene eller som står arm-i-arm. Supersøt bryllupsgave som minner en på den fantastiske dagen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Er du klar for den vakreste dagen i livet ditt? Det er også disse søte bryllupsfigurene. Det knappe 10 cm høye paret i polypropylen har pyntet seg litt ekstra for denne fantastiske anledningen: han har på seg en elegant dress i gråtoner og en svart flue, hun er kledd i en skulderløs brudekjole, perlesmykke og en rosafarget brudebukett. Så vakkert!

Velg mellom to søte varianter: et brudepar som holder hender, akkurat som om de poserer for fotografen, og et som står arm-i-arm, kanskje foran alteret klare til å gi hverandre sitt evige ja? Begge variantene er like søte, og vil skape en like god atmosfære uansett hvor de plasseres.

Dette er en fin liten gave å gi til det kommende brudeparet, eller kanskje sågar som bryllupsgave på den store dagen. De gjør seg nemlig like godt i vitrineskapet hjemme i stua som på borddekkingen i bryllupet!

Detaljinformasjon

Figursett "brudepar"

  • to utførelser: arm-i-arm eller hånd-i-hånd
  • materiale: polypropylen
  • størrelse: ca. 8 × 4 × 9 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T05:59:19+00:00