Trenger du hjelp?

Filmklipp-vekkerklokke med digitalur

kr 735
Incl. VAT
- +
Du kjenner kanskje noen som er uutholdelig vanskelig om morgenen – fordi han eller hun var sent på kino eller så på filmer for lenge om kvelden? Her er løsningen: Filmklipp-vekkerklokke med digitalur i treverk får selv de mest gjenstridige syvsovere ut av sengen – og ser i tillegg fantastisk ut med sin Hollywood-design! En stilig gaveidé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Klipp, det første klippet, det andre klippet – stå opp! Scenariet er kjent. Sent i seng, sovet lite, men alarmklokken er stilt på umenneskelige tidspunkter for å rekke arbeid eller avtaler. Er dette bra? Dersom du har en kronisk syvsover blant venner og bekjente, som opplever dette hver morgen, har vi den perfekte gaveidéen fra våre (helt våkne) gaveidéredaktører!.

Filmklipp-alarmklokken med digitalt ur ser ikke bare ut som et berømt filmklipp fra en Hollywood-regissør med sin 22 x 22 cm originale størrelse, men har også den praktiske funksjonen som vekker deg! Et stykke design på nattbordet eller på veggen – denne stilige vekkerklokken vil overraske alle venner og familiemedlemmer som ikke kan få nok av pynt og Hollywood. En morsom gave til filmfans – og selvfølgelig også et nyttig hjelpemiddel for notoriske syvsovere!

Detaljinformasjon

Filmklipp-vekkerklokke med digitalur

  • Mål: 22 x 22 cm
  • Vekt: ca. 900 GMIT
  • Opphengingsanordning og adapter

Produktomtaler

Write a review
2020-09-22T21:41:46+00:00