Trenger du hjelp?

Filt-nøkkelring "Hjerte" med trykk

kr 105
Incl. VAT
- +
Rett og slett en vakker filt-nøkkelring i hjerte-design, som kan ha et trykt navn både på forsiden og baksiden. Denne vakre filt-nøkkelringen er også av svært god kvalitet og en søt idé, ikke bare med tanke på at dette er en nøkkelring til nøkkelen, men også fordi den gis med kjærlighet i tankene. En perfekt romantisk gave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En liten idé, som inneholder mye kjærlighet: den søte filt-nøkkelringen i hjerte-design er enkel å ta med seg, er pent laget og med et personlig trykk på – et romantisk tegn på hvilke hjerter som hører sammen! I tillegg gjør filt-nøkkelringen det enklere å finne nøkkelringen i større håndvesker.

For at det vakre materialet ikke skal gå i stykker, er nøkkelringen satt inn gjennom en metallenhet; det 3 millimeter tykke filtstoffet er også et avgjørende bidrag som gjør at denne romantiske oppmerksomheten varer livet ut.

Du kan bruke to navn på hjertet til nøkkelringen (én per side). Enten det er et virkelig navn eller kjælenavn – så vet du best hvilken tone du bør møte kjæresten med!

Den enkle og vakre, og samtidig allsidige nøkkelringen med ekstra kjærlighet passer som en romantisk overraskelse eller søt hilsen. Får hjertet til å slå fortere!

Detaljinformasjon

Filt-nøkkelring "Hjerte" med trykk

  • Personlig print på begge sider (Vennligst ikke benytt spesialtegn for tilpassing!)
  • Nøkkelring inkludert
  • Materiale: Filt, metall
  • Mål: 6 x 6 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-08-10T22:14:56+00:00