Trenger du hjelp?

Filtsko "vintermagi"

kr 135
Incl. VAT
- +
Et par varme sokker eller tøfler? Eller hvorfor ikke begge deler? Filtskoene "vintermagi" kombinerer det beste fra begge verdener. De er varme, lune og med anti-skli. De holder også det kalde gulvet på god avstand. Fantastisk fin som gave til jul eller vinteren. En svært god idé!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Kom deg endelig ut av spaserskoene og strekk på føttene – om vinteren blir en alltid møtt med spørsmålet: Varme sokker eller tøfler på? Selv om bena garantert får plass i sokkene og er mer komfortable, sklir du også fort på gulvet med dem, i tillegg til at føttene blir kjølige når du går på bakken med dem. Tøfler, på den annen side, er ikke så komfortable ...

Løsningen for krevende føtter, er filtskoene "vintermagi" som kombinerer det beste fra sokker og tøfler: Tykke, sklisikre, komfortable og myke såler former underlaget, mens ullete, myke vintersokker former toppen. Skoene passer hovedsakelig til kvinner, i størrelsene 39 til 42. Nå er det bare å spørre din kjære i fremtiden, etter at han eller hun er kommet hjem: "Hvor er mine vintermagiske filtsko?

Detaljinformasjon

Filtsko "vintermagi"

  • Kosete sokker med forsterket anti-skli-såle
  • Passer i størrelsene 39 til 42
  • Materiale: 100% akryl

Produktomtaler

Write a review
2020-09-26T21:37:50+00:00