Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Fingerstempel-sett

Fra kr 115
Incl. VAT
- +
Kunst med fingerspissfølelse! Om det er lykkeønskninger eller selvlaget gavepapir, med dette morsomme fingerstempel-settet kan du pynte mye forskjellig. Når fingrene er dekket med maling, kan stempelgleden starte umiddelbart. Kreativ og original gaveidé til barn og håndverksinteresserte!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Med fingrene i fargespill, ja DET bringer glede, det! Trykk pekefingeren mot den gule fargeputen, langfingeren mot den blå puten og trykk deretter fingrene på papiret. Så kan du tegne et par streker med fargeblyantene og allerede tar et lite kunstverk form. En virkelig flott måte å oppmuntre til kreativitet for gutter og jenter. Fingerstempel-settet er ideelt som gave for invitasjoner eller bursdager. Eller bare for å oppmuntre til kreativitet blant de yngste.

I tillegg til små kunstnere kan også håndverksglade voksne glede seg over disse stemplene. Pynt ensfarget gavepapir, gjør hilsningen personlig, dekorer gavelapper … det er mange ideer som kan føre til handling hos mottakeren umiddelbart. Du vil garantert få en anledning til å gi bort dette fargerike stempel-settet ganske snart!

Detaljinformasjon

Fingerstempel-sett i metallboks

  • Tilgjengelig i to versjoner: «natur» eller «eventyr»
  • Metallboksen inneholder tre forskjellige fargede blekkputer, 10 forskjellige motivstempler og 10 forskjellige fargeblyanter

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-21T01:04:54+00:00