Trenger du hjelp?

Fint flettet lærarmbånd med gravering

kr 599
Incl. VAT
- +
En svært vellykket sammensetning av hvitfarget nappalær, flettet okseskinn og rustfritt stål gjør dette armbåndet til det perfekte tilbehøret for mange stiler. Som en ekstra bonus kan man også gravere inn et ord, et navn eller en dato som betyr litt ekstra for mottakeren, og på denne måten gjøre armbåndet helt personlig. Ypperlig gave til både kjæreste, mamma og bestevennen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et lærarmbånd for alle anledninger. På en svært stilfull og nedtonet måte, klarer dette armbåndet å kombinere det tøffe og rå med det elegante og sarte – flettet okseskinn møtes av hvitfarget nappalær, og som prikken over i-en: en lås i rustfritt stål og sølvfarget graveringsplate. På denne kan du gravere inn ønsket tekst på maks. 20 tegn – kanskje et lite sitat som gir deg eller mottakeren inspirasjon i hverdagen, eller en kort kjærlighetserklæring til den du elsker?

Den klassiske utførelsen gjør at armbåndet passer svært godt til ulike antrekk og fargesammensetninger, og er dermed veldig egnet som gave til en som liker tilbehør som kan brukes til mye. Armbåndet ligger godt på huden og låsen er enkel å åpne med bare én hånd. Rett og slett en allsidig gave som fungerer både til jul, bursdag og romantiske anledninger!

Detaljinformasjon

Fint flettet lærarmbånd med gravering

  • Materiale: nappalær (4 mm tykt) og flettet okseskinn (3 mm tykt)
  • Magnet og bindering i rustfritt stål
  • Inklusive individuell gravering av anhenget (maks. 20 tegn)
  • Diameter: 8,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:44:05+00:00