Trenger du hjelp?

Firkantet serverinsplate av skifer med gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
Med denne serveringsplaten i skifer sørger du for en smakfull og elegant borddekking og servering. Den vakre graveringen i hvitt muliggjør et helt unikt avtrykk på gaven og skaper en stilfull kontrast til den blåsorte skiferen. Fungerer virkelig ypperlig som bryllupsgave, men også andre til festlige anledninger!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dine beste venner skal snart gifte seg og du er fortsatt på leting etter den perfekte bryllupsgaven? Hva tenker du da om en smakfull og elegant serveringsplate i skifer, som garantert blir et blikkfang med den personlige graveringen? Platen er allerede gravert med ”Mr. & Mrs.”, noe som gir rom for et felles etternavn og datoen paret ble smidd i Hymens lenker. En svært personlig gave som vil minne ekteparet om den lykkelige dagen hver gang serveringsbrettet tas i bruk!

Den firkantede skiferplaten kan brukes til å servere og anrette mat på, eller bare som lekker borddekor hvis det er ønskelig. Ettersom skifer er et naturprodukt, vil de naturlige marmoreringene og ujevnhetene i steinen skape et svært unikt og levende uttrykk. Kontrasten skapes så av den vakre hvite graveringen. Ypperlig som gave til den som liker en litt industri-aktig interiør og som setter pris på å ha noe helt unikt.

Detaljinformasjon

Firkantet serveringsplate av skifer med gravering

  • Firkantet serveringsplate til å servere og anrette mat på
  • Navn og dato velges selv (Mr. og Mrs. er fast inngravert)
  • Materiale: skifer
  • Dimensjon: ca. 40 x 30 x 0,5 cm
  • Merk: Dette er et naturprodukt og størrelse kan variere noe. Av samme grunn kan også utfallet av graveringen bli ulikt

Produktomtaler

Write a review
2020-07-02T16:48:15+00:00