Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Flaske- og vinhylle

Fra kr 329
Incl. VAT
- +
Denne lagringsplassen for flasker er like stilig som praktisk! Bikubestrukturen har plass til 10 flasker – og takket være det modulære designet kan den ekspanderes om ønskelig. En elegant og meningsfull gave som passer til alle, ikke bare vinelskere!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Vin bør oppbevares liggende, ellers tørker korken raskt, smuldrer inn i åpningen og ned i de fine dråpene. Normale hyller for flasker er vanligvis svært upraktiske, og spesielle vinstativ er ofte svært store og heller ikke akkurat en fryd for øyet. Da er det bra at det nå er funnet en løsning for oppbevaring av vin og alle andre flasker med denne vinhyllen! Den enkle hyllen i bikubedesign er tilgjengelig i svart eller hvit.

I tillegg til vin kan du selvfølgelig også oppbevare mineralvann eller flasker med juice og plassere magasiner eller planter i åpningene. Hyllen med plass til 10 flasker er produsert i PP og kan utvides etter eget ønske, fordi du kan sette sammen individuelle moduler. Flaskene ligger nå vakkert stablet og venter på at korken skal åpnes igjen til den neste store anledningen. En super gaveidé som også er veldig elegant og praktisk!

Detaljinformasjon

Flaske- og vinhylle

  • Mål: 23 x 35 x 36 mm laget av PP (plast) for 10 flasker
  • Fleksibelt modulsystem

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-18T16:08:47+00:00