Trenger du hjelp?

Flaskeåpner i rød og blå - "Kicker"

kr 209
Incl. VAT
- +
Finnes det et liv etter fotballen? Både ja og nei. Denne nostalgiske fotballspilleren - som er blitt forvandlet om til en flaskeåpner i høy kvalitet - har ikke gitt slipp på lidenskapen for spillet, og holder fortsatt fast på sin blå og røde fotballskjorte! En original gave til alle fotballfans!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne flaskeåpneren er en ekte kopi fra de originale, populære, belgisk produserte fotballspillene fra 90-tallet. Med håndlagde og hjemmelagde materialer, gjenskapes nå disse små fotballsspillerne, som blir morsomme minner for den store fotballspilleren. Dette er artige innslag på fotballfesten eller vorspillet, eller bare som et lite klenodium for fansen. Den lille fotballspilleren vises med en rød og blå fotballskjorte, og er laget av solid tre av bøk og med vannoppløselige maling og lakk. Denne flaskeåpneren er virkelig en nødvendighet på øl-festen med gutta!

Flaskeåpneren måler cirka 15 x 3 centimeter, og kan gis til både familie og venner som elsker fotball, flaskedrikker, eller kanskje også begge deler! En gave som passer til alle slags anledninger, men blir et særlig morsomt innslag på gutte- eller fotballkvelden!

Detaljinformasjon

Flaskeåpner i rød og blå - "Kicker"

  • Inkludert: En flaskeåpner formet som en fotballspiller
  • Funksjoner: Håndlaget med 100 % belgisk produksjon
  • Fra produsenten av den originale Kicker
  • Laget av vannløselig maling og lakk
  • Farge: rød, blå
  • Materiale: bøketre, metall
  • Dimensjoner: 15 x 3 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-25T00:02:40+00:00