Trenger du hjelp?

Flaskedekke – "Santa Claus"

kr 69
Incl. VAT
- +
Nakne flasker har dårlig med julestemning! Så hvorfor ikke gi flaskene noe de kan feire julen med? Dette flaskedekket laget av fleece, er den perfekte gaven til familie og venner som trenger litt hjelp til å pynte opp flaskene sine! Kan brukes til alle slags flasker, og sørger for at julesteminingen sprer seg til alle. En flott gaveidé til alle vin-entusiaster, og en nydelig vertinnegave til de mange før-julsfestene!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det betyr ingenting om den er tykk eller tynn – dette flaskedekket passer til de fleste flasker som trenger litt ekstra julestemning! Formet som en "julemann" i en julenissedrakt, trer man den enkelt på de fleste glassflasker. Det kan ikke sies om alle kostymer, men denne synes å passe det meste. Sett deretter på korken, og du har en nydelig liten jule-oppmerksomhet! Den røde og hvite fleecen – med sitt lille brune belte – tar seg lekkert ut uansett hva man serverer!

Hvorfor ikke gi den stemningsfulle "julemannen" til vennene i vinklubben som elsker å kombinere vin og julepynt? Eller som den perfekte vertinnegaven når man drar på de utallige julefestene i adventstiden? Man kan også bruke flaskedekket som alternativ til julepapiret, og "pakke inn" vinflaskene som skal gis bort til jul. En morsom jule-overrraskelse som passer til både familie, venner og kollegaer, som sørger for at flaskene blir velkledde til jul!

Detaljinformasjon

Flaskedekke – "Santa Claus"

  • Leveringsomfang: Santa Claus-kostyme laget som flaskedekke i fleece
  • Egenskaper: Til festlig dekorering av vinflasker, med lommer der man kan feste papirpenger som gave
  • Materiale: fleece
  • Farge: rød og hvit (belte: brunt)

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-09-24T04:44:44+00:00