Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Flaskekork med baseball caps – sett med 2

kr 125
Incl. VAT
- +
Når ølflasken blir til en kul fyr, så har man enten drukket for mye eller bare blitt overrasket over denne morsomme gaveidéen: De to flaskekorkene formet som baseball-capser holder drinken din fresh mens den samtidig ser stilig ut. Også som flaskemarkør til neste House Party er denne en morsom idé – på en eller annen måte tilfører denne gaveidéen hver flaske litt stil!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Uansett om en øl truer med å bli bedervet, eller om en fin vin står og forsures, er det alltid en halvtom flaske som står et eller annet sted og ser kjedelig ut – da er denne gaveidéen helt super! Flaskekorkene formet som to ulike baseball-capser hjelper til med å holde drikkevarene, uten problemer, deilige og friske mye lengre.

Settets design ga oss en god latter, ettersom flaskene faktisk ser ut som om de skal til å si noe kult eller artig, som "Hey Dude" eller "velkommen!". Skriften på capsen betyr Rocket, men er forkortet til "RKT". Så dersom det er på tide med et House Party, en innflyttingsfest eller vinsmaking, kan du være sikker på at denne morsomme og praktiske gaveidéen vil overraske!

Detaljinformasjon

Flaskekork med baseball-caps – sett med 2

  • Sett med 2 flaskekorker formet som baseball-capser
  • En lys og en mørk baseball-caps som passer til alle kommersielle flasker

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-03-25T17:56:17+00:00