Trenger du hjelp?

Flaskepost med hjerte

kr 259
Incl. VAT
- +
En liten kjærlighetsmelding i en uventet innpakning: La ditt hjerte tale med dette settet som består av en romantisk flaskepost! Glasset med kork, klistremerke og en kjærlig hilsen oppi er perfekt for Valentinsdagen, forelskelsen eller en skatt. En gaveidé som garantert gir hjertebank med eller uten grunn!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vær fantasifull! I lys av den lille flaskenposten med din svært personlige melding, vil din utkårede garantert falle for den magiske hilsen eller knestående kjærlighetserklæringen som garantert har de rette rammene. Ette at listen er fylt med stilige "kjærlighetsnotat"-stempler, er det bare å rulle sammen notatet og plassere det i den lille flasken med kork. Nå trenger du bare den rette situasjonen for få hjertet til din kjære til å slå helt opp i halsen.

Den romantiske gesten eller en kjærlig takk kan plutselig finnes "på stranden", foran mottakerens dør eller på bordet på kontoret eller i klassen. Selvfølgelig er den lille flasken også flott dersom den blir presentert personlig og med et smil! Fortryll viktige personer i verden med dypfølte linjer, det vil si den første, andre eller 512:e kjærlighetserklæringen – man kan aldri si det ofte nok!

Detaljinformasjon

Flaskepost med hjerte

  • Sett med flaske, kork, liste for å fylle ut og klistremerke
  • Gaveinnpakning
  • Materiale: Glass, kork, papir
  • Mål: 4,5 x 4,5 x 10 cm
  • Merknad: For å lage selv

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T12:01:11+00:00