Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Flerbrukskort i tre

Fra kr 65
Incl. VAT
- +
Først et hjertelig kort, deretter et fortryllende finurlig dekor-objekt! De fantastiske gratulasjonskortene er laget i tre og kan males for en usedvanlig vakker måte å gratulere noen med dagen eller andre anledninger.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Ved første øyekast ser man bare et kort i tre. Men, det er noe mer! Under eller ved siden av de hjertelige hilsningene og gratulasjonene på kortet kan man skimte et dyr eller et objekt: enten en stork, sommerfugl, ugle, elefant, valmue, båt eller flodhest. Disse kan trykkes ut av kortet langs forhåndskuttede linjer og brettes sammen til et lite 3D-ornament! Bare fest sammen de ulike delene og så kan du enten henge den i et fiskesnøre eller la den stå oppreist.

Slik vil mottakeren alltid ha et blikkfang til å minnes deg og dine gode ønsker. Om du vil, kan du også male kortet. Slik blir den ekstraordinære gratulasjonen eller personlige hilsenen også en liten gave, som vil bli veldig godt mottatt! Denne gaveidéen er super både til venner og familie!

Detaljinformasjon

Flerbrukskort i tre

  • Assorterte motiver
  • 3D-objekt som kan forvandles
  • Ingen tilleggsporto kreves for tre-postkortene

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-21T11:31:49+00:00