Trenger du hjelp?

Flettet lærarmbånd med gravering

kr 575
Incl. VAT
- +
Enten det er snakk om datoen på ens egen bryllupsdag, kallenavnet på kjæresten din eller ditt barns fødselsdag – noen datoer og navn ønsker vi bare alltid å ha med oss hvor enn vi går. Dette lærarmbåndet kan graveres, og er med det en vakker gaveidé for alle som man ønsker å glede litt ekstra i hverdagen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Motsetninger konfronterer hverandre på en vellykket og smakfull måte i dette lekre armbåndet laget av ekte skinn og høyglanset, rustfritt stål. Læret er flettet og minner om de fargerike vennskapsbåndene, mens elementet av stål tilfører en kjølig og elegant look til armbåndet. På denne måten passer det perfekt som gave til en person full av kontraster. I tillegg kan du gi armbåndet et ekstra personlig preg med valgfri gravering på hele 20 tegn – kanskje navnet på mottakeren eller en liten, personlig beskjed?

Kombinasjonen av den høye kvaliteten på materialene som har blitt brukt, sammen med den svært nøye utformingen av designet, gjør dette armbåndet egnet til alle som ønsker å minne noen om en spesiell dato, eller kanskje bare fortelle at man har denne personen kjær?

Detaljinformasjon

Flettet lærarmbånd med gravering – sort

  • Materiale: Ekte okselær
  • Læret er behandlet med en beskyttelseslasering for å forlenge levetiden på materialet
  • Bredde: 9 mm
  • Lengde: ca. 19 cm / 21,5 cm
  • Størrelse på plate i rustfritt stål: ca. 40x10 mm
  • Gaveforpakning og forlengningsdel inkludert

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:04:26+00:00