Trenger du hjelp?

Fluesmekker

kr 125
Incl. VAT
- +
Når man hører en flue eller en veps i rommet, er det bare de tøffeste som tør å handle. Men med denne morsomme fluesmekkeren som er formet som et sverd, blir det kanskje lettere også for de feigeste av oss. Det røde sverdet gir mot til å fullføre oppgaven, der det står mellom deg og vepsen. En morsom sommergave til en festlig anledning, og som gjør mottakeren klar til neste flue- eller vepsekamp!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Du sitter i stua og slapper av, og plutselig er den der: Suuummmmm. Summmmmm. Suuuummmmm. Familie og venner skriker ut i frykt og forferdelse, og alle ser til deg for å løse det flyvende problemet. Heldigvis fikk du en fluesmekker i gave for litt siden, og kan selvsikkert hente den frem og angripe inntrengeren med fullt mot. Du vil ikke svikte de andre, og kaster deg ut i kampen som om liv stod på spill. Fluesmekkeren er nemlig formet som et sverd, noe som gjør deg ekstremt modig. Og nå har du muligheten til å gjøre det samme for din familie og venner, nemlig å gi bort denne effektive fluesmekkeren slik at også de kan føle kraften i den!

Den røde fluesmekkeren har håndtak i bunnen, og ligner håndtakene til andre tempelryttere. Selve "nettet" på fluesmekkeren er formet som et staselig skjold, da enhver kriger trenger sitt eget. En liten og morsom oppmerksomhet til både store og små, og som vil bli hyppig brukt i sommerhalvåret!

Detaljinformasjon

Fluesmekker

  • Materiale: plast
  • Mål: cirka 50 x 12 x 10 cm
  • Rød farge

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T19:02:20+00:00