Trenger du hjelp?

Flytende lanterner

kr 199
Incl. VAT
- +
Disse flytende lanternene er det perfekte tilbehøret for å skape drømmeaktige sommernetter. Når mørket senker seg og du tenner disse lanternene, skaper du umiddelbart en magisk atmosfære i hagen din. Perfekt for sene sommerkvelder!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er kjempeenkelt å ta i bruk disse lanternene. Du trenger bare å legge i et medfølgende telys i hver papirlanterne, tenne på lysene og så legge lanternene på vannet. Papiret som lanternene består av er vanskelig antennelig, tåler vann og er i tillegg 100 prosent biologisk nedbrytbart!

Flytende lanterner skaper en utrolig fin stemning i hagen når mørket faller på. Kanskje du er på utkikk etter den perfekte dekorasjonen for den årlige sommerfesten? Da har du de her. Tenn lysene, la lanternene flyte på vannet og se hvilken magisk effekt de har på atmosfæren på festen. Gjestene dine kommer garantert til å kose seg!

Disse flytende lanternene av papir passer utmerket som gave til noen som setter pris på vakre detaljer, og som kanskje har et basseng eller en liten vanndam i hagen sin. Egner seg spesielt godt som presang i forbindelse med fester – for eksempel som vertsgave!

Detaljinformasjon

Flytende lanterner

  • hvert sett inneholder: 10 lanterner og 10 telys
  • vannresistent og vanskelig antennelig papir
  • størrelse: 11 x 11 x 11 cm
  • 100 % biologisk nedbrytbar

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T14:23:20+00:00